سپس حجت الاسلام وزیری به برخی از ویژگی های مذهب مالکی و اینکه مشترکاتی با مکتب اهلبیت دارد،پرداختند و از دکتر چوباتی که ۳ سال سفیر گینه در تهران بوده است خواستتد به دلیل اهمیت مشترکات فیما بین زمینه سازی کند تا اصحاب مذاهب بهتر و بیشتر با هم آشنا شوند.
همچنین بدلیل اینکه دکتر چوباتی روحیه ای گرم دارد و به مباحث وحدت اسلامی اهمیت میدهد،حجت الاسلام وزیری از ایشان خواستند تا برخی از کتب شیعه را جهت مطالعه و پژوهش،مورد مطالعه در مراکز آکادمیک این کشور قرار دهد.مخصوصا که مانیز در اکثر کتابخانه های عمومی و حتی شخصی مان از بسیاری از کتب اهل سنت و مذهب مالکی نیز استفاده کرده و از آراء آنان در ریز مسائل فقهی و اصولی مطلعیم.
همچنین دکتر وزیری باتوجه به نقش مثبتی که در توحید صفوف مسلمین و تقویت بخشی از روابط فرهنگی و مذهبی فیمابین ایران و گینه کوناکری ایفا میکند ایشان را که دارای مذهب مالکی است به امام مالک تشبیه نموده و از او خواستند مانند امامش که در برخی مسائل مانند عدم تکتف در نماز شجاعت بخرج داده و از مکتب اهلبیت پیروی نموده و او هم به شجاعت در مقابل کسانی که با تکفیر و تخریب روابط مسلمین بدنبال برآورده کردن خواسته اجانب و استعمارند را مایوس نماید.
این دیدار باحضور جناب حجت الاسلام واسطی یکی از همراهان و فضلای عراقی و موفق حوزه علمیه قم که در هیئت اعزامی مجمع تقریب به آفریقا میباشد و نیز باهمراهی جناب دکتر وحید کیانی سفیر ایران در این کشور و سایر وابستگان سیاسی و فرهنگی گشورمان در محل وزارت ادیان گینه کوناکری بمدت تقریبی ۴۵ دقیقه برگزار گردید.
وزیر ادیان گینه کوناکری به مشکلات فرهنگی کشورش در این دیدار اشاره کرده و خواستار کمک های علمی فرهنگی بیشتر ایران به مراکز علمی اهل سنت اینجا شد.
همچنین جهت ایراد سخنرانی در کنفرانس بزرگ علمائی این کشور که پایان ماه صفر (۹۵/۹/۱۰) باحضور مقامات رسمی و سیاسی و مذهبی و حتی برخی از مسیحیان این محل برگزار میگردد،از دکتر وزیری دعوت مجدد بعمل آورد.
لازم بذکر است در پایان این دیدار یک عباء فاخر و یک جلد کتاب(آیات ولایت در قرآن)ازسوی حضرت آیت اله عظمی مکارم شیرازی به وی اهدا گردید که بسیار موجب خرسندی ایشان شد و خواستار شد که در سفری که به ایران خواهد داشت وسیله دیدارش با این مرجع بزرگوار فراهم آورده شود.